Algemene gegevens

Clubgegevens

District 1590 – Clubnr. 095 – Int.nr. 10441.
Opgericht 18 januari 1960.
Chartervoorzitter: Drs. Tjibbe (T.) Sinnema †.

Bankrelatie: ABN-Amro Hardenberg

OrdeCommissaris
Wisselend

Clubbijeenkomst

Elke woensdag van 17.45 tot 19.45 uur bij:

Café, restaurant, zalencentrum Mulder, Gramsbergerweg 68, 7772 PB Hardenberg, telefoon 0523 261534, fax 0523 266320.
E-mail: info@zalencentrum-mulder.nl.

Website: www.zalencentrum-mulder.nl.

Route

Hardenberg is gelegen aan de provinciale weg N34 van Zwolle/Ommen naar Coevorden/Emmen. Komende van Ommen of Coevorden kiest u afslag Hardenberg Oost (richting ziekenhuis). U bevindt zich dan op de J.C. Kellerlaan. Bij de volgende verkeerslichten gaat u links af en volgt de bocht naar rechts. Opnieuw verkeerslichten, waar u linksaf gaat, parallel aan de spoorlijn richting Gramsbergen. U rijdt nu al op de Gramsbergerweg. Direct na de volgende verkeerslichten vindt u zaal Mulder (en ruime parkeergelegenheid) aan uw linkerhand.

Certificate of Appreciation

24 juni 2009 mocht de familie Mulder van het gelijknamige horecabedrijf uit handen van clubvoorzitter Klaas Deen het "Certificate of Appreciation" van The Rotary Foundation in ontvangst nemen. Een bijzondere Rotary onderscheiding voor niet-Rotarians, als welgemeende blijk van waardering voor het voortreffelijke gastheerschap van de familie Mulder en medewerkers.

Rotary Club Hardenberg houdt al sinds 1994, naar volle tevredenheid, haar wekelijkse clubbijeenkomst bij Zaal Mulder.