Rotary Hardenberg Jubileumprijs

In 2020 bestaat Rotary club Hardenberg 60 jaar. Daarom organiseert de club de Rotary Hardenberg Jubileumprijs en steunt daarmee maatschappelijke ontwikkelingen in de gemeente Hardenberg. Verenigingen, stichtingen, bedrijven en particulieren kunnen initiatieven aanmelden voor een financiële bijdrage en praktische ondersteuning.

Prijzen

De eerste prijs bestaat uit een financiële bijdrage van 2.000 euro en de project ondersteuning van 100 uur door leden van Rotaryclub Hardenberg. De tweede en derde prijs bestaat uit een financiële bijdrage van 1.500 respectievelijk 1.000 euro. Initiatieven die wel door de jury zijn genomineerd maar eindigen op plaats 4 tot en met 7 ontvangen een projectbijdrage van 250 euro. De maximaal 53 overige initiatiefnemers die voldoen aan de voorwaarden van de Rotary Jubileumprijs ontvangen een bijdrage van 75 euro.

Prijsuitreiking

De uitreiking van de Rotary Hardenberg Jubileumprijs vindt plaats op 4 november 2020 in theater de Voorveghter in Hardenberg. De 60 beste initiatieven strijden dan mee om geldprijzen en praktische ondersteuning vanuit Rotaryclub Hardenberg.

Uit alle inzendingen nomineert een vakjury op de avond van de Jubileumprijs maximaal 7 initiatieven. De genomineerden presenteren hun project in een drie-minuten pitch aan het publiek. Het publiek kan vervolgens stemmen via een app op de smartphone op hun favoriete initiatief. De publieksstemming en het juryoordeel bepalen samen de winnaar.

Spelregels en Aanmelden

Een initiatief kan worden aangemeld door voor 1 september 2020 het inschrijfformulier in te vullen en voorzien van een powerpoint presentatie te mailen naar info@rotaryhardenberg.nl. Lees voordat u een initiatief aanmeldt goed de spelregels door.

U kunt de formulieren in de download sectie vinden en downloaden. Dat kan ook door onderstaande link te gebruiken.

[hier vindt u de link naar de spelregels (.pdf)]

[hier vindt u de link naar het aanmeldformulier (.pdf)]

[hier vindt u de link naar het aanmeldformulier (.docx)]

Meer informatie

Hebt u vragen of wilt u meer informatie, stuur dan een mail naar info@rotaryhardenberg.nl. Als u wilt dat wij contact met u opnemen wilt u dan ook uw contactgegevens vermelden?